Følg oss på Facebook Twitter

Studio36
Sandmovegen 905
2870 Dokka
Tlf: +47 95 78 01 74
E-post: studio36@studio36.no
Org. nr 976 871 936

Om oss

Gjennom 16 år har Studio36 levert foto og reklamemateriell til ulike bransjer. I mange tilfeller gir begrepet "fra ide til ferdig produkt" den mest korrekte beskrivelsen av vårt arbeide. Vi leverer alt innen trykt materiell og gjør ofte opptak av de foto som skal inn i publikasjonen.

Vi har bygd opp eget studio for opptak av alt mellom helfigur og et knappenålshode. Profesjonelt utstyrt med lyusutstyr og rekvisita samt bruk av ulike digitale kamera-systemer. Produktfoto er en spesialitet.

Vi fotograferer i bedrifter, tar portretter og gjør produktopptak i utvidet forstand. Vi har reist mye for å gjøre opptak som setter produkter og personer i sin riktige sammeheng og miljø. Dette har vi fått bare gode tilbakemeldinger på.

God forståelse for kundens ønsker, det være seg formelle portretter eller mer spenstige opptak, fotografering av produkter brukt riktig i troverdige situasjoner – kort sagt: Levere bilder slik kundene ønsker de skal bli. Overraskelser skal ligge på den positive siden.

Fleksibilitet, rask tilbakemelding og levering er et varemerke. Er du på jakt etter fotograf i Oslo eller omegn? Ikke nøl med å ta kontakt.